انواع میکروسمنت دیوار داخلی
نوشته شده توسط : سام سنایی

میکروسمنت دیوار داخلی: در دنیای طراحی، برای دکوراسیون داخلی از متدها و ایده های بسیاری کمک می گیرند که این امر موجب شده است که ما با دنیایی از طرح ها و ایده ها روبه رو باشیم.

میکروسمنت دیوار داخلی | طراحی و اجرا | گروه ساختمانی عاج

از مهم ترین قسمت ها در هر ساختمانی می توان به دیوار آن اشاره کرد که می تواند نقش بسیار موثری در مقاومت ساختمان به همراه داشته باشد و شما کاربران عزیز بهتر است به اهمیت آن در دکوراسیون داخلی توجه داشته باشید که با انتخاب دیوارپوشی مناسب و کارآمد زیبایی بسیاری را برای آن به ارمغان بیاورید.

گروه ساختمانی عاج

یکی از پوشش های مناسب برای دیوارهای داخلی ساختمان می توان به کمک گرفتن از میکروسمنت اشاره کرد که در طرح ها و رنگ های مختلفی طراحی شده است و هر کدام از این طرح ها در صورتی که به صورت اصولی انتخاب شده باشد می تواند بازخوردی مثبت را برای ساختمان شما به همراه داشته باشد.

ما در این نوشتار در تلاش هستیم اطلاعاتی را در ارتباط با میکروسمنت دیوار داخلی با شما کاربران عزیز در میان بگذاریم که با تکیه بر آن بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. با ما همراه باشید.

اطلاعاتی از میکروسمنت دیوار داخلی

قبل از آن که به سراغ مراحل اجرای این پوشش برای دیوار و مزایای آن برویم بهتر است که اطلاعاتی را در ارتباط با میکروسمنت دیوار داخلی با شما دوستان در میان بگذاریم که شناخت بیشتری از آن داشته باشید.

میکروسمنت دیوار، با عنوان میکروبتن و میروتوپینگ نیز در میان بسیاری از افراد شناخته شده است به نوعی پوشش ساختمانی به شمار می آید و می توان آن را جز مدرن ترین و پیشرفته ترین پوشش های ساختمانی به شمار آورد که زیبایی و مقاومت بسیاری را برای دیوار دارد و با توجه به متریال هایی که دروند تولید آن به کار رفته است می توان به این نتیجه رسید که سازگاری بسیاری با محیط دارد.

با توجه به پایه بتنی که این پوشش دارد می توان آن را بر روی سطوح مختلفی از قبیل سقف، کف، دیوار و دیگر قسمت های ساختمان بدون هیچگونه محدودیتی اجرا کرد.

از بارزترین ویژگی های این پوشش که آن را از دیگر پوشش های ساختمانی متمایز کرده است می توان به جذابیت ظاهری آن اشاره کرد چرا که این پوشش دارای ذرات 1میلی متری است و با توجه به بافت ظریف و ظاهر صیقلی که دارد به انتخاب بسیاری از طراحان داخلی تبدیل شده است و انتخاب ایده آلی برای قسمت های داخلی و خارجی به شمار می آید.

طراحی میکروسمنت دیوار داخلی | اجرا | گروه ساختمانی عاج

انواع میکروسمنت دیوار داخلی

حال که با میکروسمنت دیوار داخلی آشنا شدید لازم است که شناختی در ارتباط با مدل های مختلف این پوشش داشته باشید تا بتوانید با شناخت بهتری بهترین نوع پوشش را برای دیوار خود انتخاب کنید.

میکروبیس

اگر طرفدار طرح های سنتی و نامنظم برای دیوارهای داخلی هستید میکروبیس بهترین گزینه برای شما دوستان عزیز به شمار می آید و از همه مهم تر این که این طرح را می توانید برای آماده سازی انواع سطوح نیز استفاده کنید.

میکروفینو

این نوع پوشش، بافت بسیار ظریفی دارد و بیشترین کاربرد را برای دیوارهای داخلی دارد و دلیل آن جلوه بصری بسیار زیبایی است که از خود به جای می گذارد، لازم به ذکر است که این پوشش خاصیت ضدرطوبت دارد و می توانید برای دیوارهای خارجی نیز از آن کمک بگیرید.

توجه داشته باشید که مدل های دیگری از میکرسمنت وجود دارد اما برای دیوارهای داخلی کاربرد چندانی ندارد و ما تنها به اسم بردن از آن ها اکتفا خواهیم کرد.

  • میکروستون
  • میکرودک
  • آکواسمنت

مزایای استفاده از میکروسمنت دیوار

همان طور که اشاره کردیم استفاده از پوشش میکروسمنت دیوار، راه حلی بسیار مناسب برای جلوه بخشیدن به دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان به شمار می آید و لازم است که بدانید این پوشش ویژگی و مزایای منحصر به فرد خود را دارد که سبب شده است این پوشش جدید این روزها طرفداران بسیاری را از آن خود کند. ما در ادامه به برخی از مزایای استفاده از میکروسمنت دیوار اشاره خواهیم کرد که شما دوستان عزیز با آن بیشتر آشنا شوید.

تطبیق پذیری

از بارزترین ویژگی و مزایای استفاده از پوشش میکروسمنت دیوار می توان به سازگاری بالای آن اشاره کرد و با توجه به تنوع بالای رنگی که دارد می تواند جلوه های تزئینی متنوعی را ایجاد کند.

پرداخت بدون درزمزایای استفاده از میکروسمنت دیوار 

از دیگرو دیگر قسمت های ساختمان که توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است می توان به پرداخت بدون درز اشاره کرد که این امر کمک می کند فضای مورد نظر از آن چه که هست بزرگ تر به نظر برسد.

دوام

اگر به دنبال پوششی مناسب هستید که علاوه بر زیبایی ظاهری که برای محیط شما به همراه دارد، مقاومت و دوام بسیاری نیز داشته باشد به شما کاربران عزیز توصیه می کنیم که از پوشش میکروسمنت مقاومت بسیاری در شرایط آب و هوایی مختلف به همراه دارد کمک بگیرید.

میکروسمنت، قابلیت تحمل فشارهای روزانه را دارد و با توجه به مقاومتی که در برابر سایش و ضربه دارد انتخابی بسیار مناسب و کاربردی برای محیط های پرتردد به شمار می آید و از این رو می توان آن را برای بسیاری از ساختمان های اداری، تجاری و حتی مسکونی استفاده کرد.

مقاومت در برابر رطوبت

در صورتی که این پوشش به صورت اصولی اجرا شود مقاومت بالایی در برابر رطوبت و آب از خود نشان می دهد و می توان گفت که انتخابی مناسب برای دیوارهایی که در معرض رطوبت هستند از جمله حمام، آشپزخانه، استخر و غیره باشد.

تعمیرات آسان و راحت

از مهم ترین مزایای پوشش میکروسمنت دیوار داخلی می توان به هزینه مناسب و مقرون به صرفه آن اشاره کرد، درواقع شما می توانید با صرف هزینه ای مناسبی برای دیوار خود پوششی را انتخاب کنید که سطحی صاف و بدون درز دارد و گرد و غبار را به خود جذب نمی کند و به راحتی تمیز می شود، همچنین در صورت بروز هرگونه مشکلی امکان تعمیرات آن وجود دارد.

 





:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 خرداد 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: